Visie

Jongeren met een vorm van autisme hebben extra ondersteuning nodig op hun weg naar zelfstandigheid en een passende woonomgeving is hierbij belangrijk.
Een omgeving die begrip heeft voor de moeilijkheden die mensen met autisme kunnen ervaren in de veeleisende maatschappij waarin wij inmiddels leven.
Naast het feit dat er woonruimte nodig is, is deskundige begeleiding van groot belang.
Het Regionaal Autisme Centrum biedt de begeleiding aan de bewoners van De Landing.
Doordat ieder mens uniek is en het autisme zich per individu anders uit wordt de begeleiding op iedere bewoner individueel afgestemd. Hierdoor kunnen de jongeren zich in veiligheid en vertrouwen ontwikkelen en kan er ruimte onstaan voor het vrij komen van ieders individuele kwaliteiten. Op deze manier krijgen de jongeren de beste kansen om een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen.

Landing Nieuws:

Contact Gegevens: