Partners

Tijdens de jaren van intensieve voorbereiding heeft stichting De Landing samengewerkt met verschillende partners. In 2008 is er een intentieovereenkomst getekend door Wocom, gemeente Someren, MEE Zuid Oost Brabant en stichting De Landing. Hierin werd de intentie vastgelegd om door gezamelijke inspanningen te komen tot het realiseren van woonruimte voor mensen met autisme in de gemeente Someren.
Met name de samenwerking tussen stichting De Landing en Wocom is de laatste jaren voorafgaand aan de opening van de Vliebouter heel intensief en constructief geweest.

logo_mee WoCom RGB 136635_806_1181131287625-logo_gemeente_someren-150pix

Logo RAC-C1-fc

In 2010 zijn stichting De Landing en het Regionaal Autisme Centrum(RAC) met elkaar overeengekomen dat het RAC de bewoners van stichting De Landing zal gaan begeleiden.
Het Regionaal Autisme Centrum (voorheen Autismebegeleiding.nl) is een organisatie die professionele begeleiding biedt aan mensen met autisme in Zuid Oost Brabant.

Landing Nieuws:

Contact Gegevens: