Home

Welkom op de website van stichting De Landing.
Stichting De Landing is opgericht in 2009 en wordt gevormd door ouders van jong volwassen mensen met autisme in de regio Someren, Asten en de directe omgeving. De stichting heeft zich met succes ingezet om een woonvorm op te richten voor mensen met autisme.
In samenwerking met woningbouwvereniging Wocom, heeft stichting De Landing in juni 2011 haar doel kunnen realiseren in de wijk Waterdael 3 te Someren.
Het betreft een appartementencomplex, genaamd de Vliebouter, waarvan een vleugel die bestaat uit 14 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte bewoond wordt door bewoners van De Landing.
De naam De Landing ontstond aanvankelijk uit de wens van ouders dat hun kind ergens goed zou landen oftewel prettig zou kunnen wonen. Heden ten dage geven de bewoners zelf aan dat zij in de Vliebouter goed beland zijn!
De bewoners wonen begeleid zelfstandig. Zij ontvangen individueel afgestemde begeleiding waardoor zij zich kunnen ontwikkelen naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De begeleiding wordt verzorgd door het Regionaal Autisme Centrum te Helmond.

Wilt u meer informatie over wonen bij De Landing dan kunt u contact opnemen met Nel van Lierop 06-57273410, of een mail sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

appartement

 

 

 

ANDERE WOONINITIATIEVEN IN DE REGIO:

logo_casa_22-03-2009 logo-stichting-lat
 
     
  Landing Nieuws:  
   
     
  Contact Gegevens:  
 

Stichting de Landing
Wapendrager 24
5711 NL Someren

Secretariaat:
Kommerstraat 10
5712XV Someren
T 06 37160743
info@stichtingdelanding.nl

 
 
 

 

 
 
  © Copyright BenF Media